Postuar më: 07 Qershor 2017

Deklaratë e MPJ mbi sulmet e sotme në Iran

MPJ shpreh indinjatë për sulmet e sotme në Iran, me pasojë vdekjen e 12 personave dhe plagosjen e shumë të tjerëve.

MPJ dënon me forcë aktet e dhunës si dhe çdo formë të terrorizmit dhe u shpreh popullit e qeverisë iraniane si dhe familjeve të viktimave ngushëllimet e ndjera.