Postuar më: 30 Mars 2018

Deklaratë për shtyp e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme i bashkohet qëndrimit të Bashkimit Evropian dhe dënon ashpër sulmin e fundit të raketave në qytetet e Arabisë Saudite.
 
Këto veprime dëmtojnë sigurinë rajonale dhe ndërkombëtare, duke përbërë në të njëjtën kohë një shkelje flagrante të së drejtës ndërkombëtare.