Thirrje për nominim

NJOFTIM   PËR   APLIKIM

THIRRJE PËR NOMINIM –UNESCO-HAMDAN PRIZE 2017-2018

Çmimi UNESCO - Hamdan bin Rashid Al- Maktoum, Praktika dhe Performanca në Rritjen e Efektivitetit të Mësimdhënësve është krijuar që prej vitit 2008 për të mbështetur përmirësimin e cilësisë së mësimdhënies me qëllim arsimimin për të gjithë, i cili është një nga prioritetet e UNESCO-s.

Ky çmim jepet çdo dy vjet dhe mbështetet nga sheiku Hamdan Bin Rashid Al-Maktoum i Emirateve të Bashkuara Arabe. Shuma arrin në vlerën 300,000 dollarë amerikanë dhe është e ndarë në mënyrë të barabartë midis tre fituesve që paraqesin projekte që synojnë përmirësimin e performancën dhe efektivitetin e mësuesve në mbarë botën.

Informacion më të detajuar gjeni në faqen: 

http://www.edu-active.com/contests/2017/feb/17/nomination-call-unesco-hamdan-prize-2017-2018.html

Për të aplikuar duhet të plotësoni formularin të cilin e gjeni bashkëngjitur.

 

Afati i dorëzimit të aplikimit: 20 Tetor 2017

Adresaunesco.al@mfa.gov.al