RSS - http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/RSS - http://www.punetejashtme.gov.al/Njoftim i përbashkët i Ministrive të Punëve të Jashtme të Shqipërisë dhe Greqisë (Korçë, 21 janar 2018) http://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/deklarata-per-shtyp/njoftim-i-perbashket-i-ministrive-te-puneve-te-jashtme-te-shqiperise-dhe-greqise-korce-21-janar-20182018-01-21 13:29:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_korçë_2018.jpgDeklaratë e MEPJ mbi gjuhën e urrejtjes së përdorur në mbishkrime në hapësira publike në Manastirhttp://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/deklarata-per-shtyp/deklarate-e-mepj-mbi-gjuhen-e-urrejtjes-se-perdorur-ne-mbishkrime-ne-hapesira-publike-ne-manastir2018-01-19 16:31:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/18-01-19-05-28-12big_mepj_foto_lajmi.jpgZhvillohet në Bruksel takimi i 9-të i nënkomitetit Bashkimi Evropian – Shqipëri mbi tregtinë, industrinë, doganat dhe tatimet http://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/deklarata-per-shtyp/zhvillohet-ne-bruksel-takimi-i-9-te-i-nenkomitetit-bashkimi-evropian-shqiperi-mbi-tregtine-industrine-doganat-dhe-tatimet2018-01-18 14:04:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_7489498586_515f19d386_z_(1).jpgShqipëria zgjidhet zv/presidente e Bordit Ekzekutiv të përbashkët të UNDP/UNFPA/UNOPS për vitin 2018http://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/shqiperia-zgjidhet-zv-presidente-e-bordit-ekzekutiv-te-perbashket-te-undp-unfpa-unops-per-vitin-20182018-01-18 12:57:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_besiana-kadare-web.jpgDeklaratë për shtyp e Ministrit Ditmir Bushati me Zv. Kryeministrin për Çështjet Evropiane të Republikës së Maqedonisë, Bujar Osmanihttp://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/deklarata-per-shtyp/deklarate-per-shtyp-e-ministrit-ditmir-bushati-me-zv-kryeministrin-per-ceshtjet-evropiane-te-republikes-se-maqedonise-bujar-osmani2018-01-17 18:18:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_bujar.jpgMinistri Bushati takon Zëvendëskryeministrin maqedonas për Çështjet Evropiane, Bujar Osmanihttp://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/ministri-bushati-takon-zevendeskryeministrin-maqedonas-per-ceshtjet-evropiane-bujar-osmani2018-01-17 15:54:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/18-01-17-05-02-47big_38844160905_210d5c757b_z.jpgFjala e Ministrit Bushati në Takimin Rajonal “Bashkëpunimi Territorial, perspektivat e reja për nxitjen e integrimit”http://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/fjalime/fjala-e-ministrit-bushati-ne-takimin-rajonal-bashkepunimi-territorial-perspektivat-e-reja-per-nxitjen-e-integrimit2018-01-17 15:42:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_27962183349_6028d42c9a_z.jpgMinistri Bushati: "Strategjia e Zgjerimit, presim hapa konkretë në procesin e aderimit të Shqipërisë në BE" http://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/ministri-bushati-strategjia-e-zgjerimit-presim-hapa-konkrete-ne-procesin-e-aderimit-te-shqiperise-ne-be2018-01-17 12:48:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/18-01-17-01-47-20big_ministri.jpgMinistri Bushati në Suedi: reforma në drejtësi, prioritet kryesor për integrimin, por dhe për qytetarin shqiptar e thithjen e investimevehttp://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/ministri-bushati-ne-suedi-reforma-ne-drejtesi-prioritet-kryesor-per-integrimin-por-dhe-per-qytetarin-shqiptar-e-thithjen-e-investimeve2018-01-13 10:56:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_parlament.jpgSuedia mbështet Shqipërinë në procesin e integrimithttp://www.punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/suedia-mbeshtet-shqiperine-ne-procesin-e-integrimit15157632312018-01-12 14:20:00http://www.punetejashtme.gov.al/http://www.punetejashtme.gov.al/files/news/big_bushati_-_wallstrom_4.jpg